FENTEC Group

FENTEC Group = Toptunniste + Fentec Partners

RFID-teknologian asiantuntijayritykset, ToP Tunniste Oy ja Fentec Partners Oy ovat yhdistäneet voimansa. Molempien yritysten osakekannat ovat siirtyneet vasta perustetulle FENTEC Group Oy:lle 3.7.2020. Yhdistymisen myötä FENTEC Groupista syntyy Suomeen alan kärkitoimija, joka kehittää ja toteuttaa asiakkailleen RFID-kokonaisratkaisuja. FENTEC Group pystyy tarjoamaan asiakkailleen maailmanluokan RFID-pohjaisia älytiloja ja toimialakohtaisia automaattisen tunnistuksen ratkaisuja.

FENTEC Groupin toimitusjohtajana aloittaa 7.9. alkaen Jari Kinnunen, jolla on pitkä ura RFID-liiketoiminnan parissa. Hän siirtyy tehtävään Storan Enson Intelligent Packaging -liiketoimintayksiköstä.

Pääomasijoittaja Pikespo Invest Oy:n mukaantulo FENTEC Groupin osakkaaksi tuo osaamista ja verkostoja kansainväliseen kasvuun entuudestaan tutulla toimialalla. Pikespo Investin tapa sijoittaa on erityislaatuinen, minkä ansiosta tavoitteena on kehittää yrityksen toimintaa pitkäjänteisesti. Lisätietoja: www.pikespoinvest.fi. Yhtiö tavoittelee jatkossa vahvaa kasvua sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Sekä ToP Tunnisteen perustaja Pauli Tossavainen että Fentec Partnersin perustaja Jari Nokkala jatkavat uudessa yhtiössä. Yhtiön hallituksessa toimivat lisäksi RFID-alan kokeneet asiantuntijat Samuli Strömberg, Christer Härkönen ja Marcus Vaenerberg. Hallituksen puheenjohtajana toimii Antti Rauhala.