Yritys

TEEMME PROSESSEISTASI LÄPINÄKYVIÄ
TEKNOLOGIAJOHTAJA RFID-TUNNISTAMISESSA

Luomme tehokkuutta prosesseihin reaaliaikaisesti inventoivilla 24/7 varastoratkaisuilla ja RFID-kokonaisratkaisuilla, joilla asiakkaamme parantavat kilpailukykyään. Olemme Suomessa alan kärkitoimija RFID-kokonaisratkaisujen kehittäjänä.

Innovatiiviset teknologiaratkaisumme palvelevat monia eri liiketoiminta-alueita, kuten teollisuutta, logistiikkaa, toimitusketjun eri vaiheita, terveydenhuoltoa ja palveluita. Prosesseista tehokkaasti kerättävä data ja sen hyödyntäminen ovat yhä tärkeämpiä jokapäiväisessä liiketoiminnassa. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan paremman tiedon avulla parempia tuloksia.

Älykkäät ratkaisumme pohjautuvat pääosin RAIN RFID- ja NFC-teknologioihin, mutta riippuen asiakkaan tarpeista käytämme myös muita teknologioita, kuten mobiiliteknologiat, Bluetooth ja QR-koodit. RAIN RFID on langaton teknologia, jota käytetään käytetään maailmanlaajuisesti tunnistamaan, paikantamaan, todentamaan ja yhdistämään esineitä verkkoon.

           

Ydin
LIIKETOIMINTOJEN DIGITALISOIJA

Maailma digitalisoituu vauhdilla, kun yhä useammat tuotteet ja tavarat on yhdistetty verkkoon. Radioaaltojen käyttäminen on yksi tapa yhdistää ja kerätä tietoa. RFID auttaa digitalisoimaan palveluita ja prosesseja. Me keskitymme automatisoimaan ja luomaan arvoa prosesseihin älykkäillä RFID ratkaisuilla, jotka säästävät resursseja monella tapaa. Me kutsumme sitä kestävän toiminnan hallinnaksi.

Asiantuntijuus
INNOVAATTORI TUNNISTAMISESSA

Sytymme haasteista löytää juuri oikea ratkaisu asiakkaillemme. Se vaatii asiakkaan kuuntelemista ja heidän yksilöllisten tarpeidensa selvittämistä. Tarvitaan rohkeutta astua uudelle maaperälle jokaisen ratkaisun toteutuksessa. Asiantuntijuuden ja näkemyksen yhdistelmä johtaa innovatiivisiin ratkaisuihin asiakkaidemme eduksi.

Intohimo
TIEDON MAHDOLLISTAJA

Tulevaisuudessa yhä tärkeämpi kilpailukykyyn vaikuttava tekijä on, miten kerätä dataa toiminnoista ja prosesseista tehokkaasti. Me toimitamme parempaa tietoa, jotta sinä voit tehdä parempia päätöksiä. Meillä on asiakkaidemme kanssa yhteinen halu luoda palveluita, joiden avulla saavutetaan parempia tuloksia ja menestytään.

TARINAMME

Kaksi vahvaa RFID-teknologian asiantuntijayritystä, ToP Tunniste Oy ja Fentec Partners Oy, yhdistivät voimansa FENTEC Groupiksi heinäkuussa 2020. Yhdistymisen myötä FENTEC Groupista syntyy Suomeen alan kärkitoimija, joka kehittää ja toteuttaa asiakkailleen RFID-kokonaisratkaisuja. FENTEC Group tarjoaa asiakkailleen maailmanluokan RFID-pohjaisia älytiloja ja toimialakohtaisia automaattisen tunnistuksen ratkaisuja.

FENTEC Groupin toimitusjohtajalla Jari Kinnusella on pitkä ura RFID-liiketoiminnan parissa. Hän toimi aiemmin Storan Enson Intelligent Packaging -liiketoimintayksikössä.

Yhtiö tavoittelee vahvaa kasvua sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

MIKSI TYÖSKENNELLÄ KANSSAMME

ASIANTUNTIJUUS

TIETOTAITO

INNOVATIIVISUUS

ASIANTUNTIJUUS
Asiantuntijuus tarkoittaa tietotaitoa ja eheää ansioluetteloa menestyneistä RFID-ratkaisujen toteutuksesta asiakkaillemme. Se tarkoittaa myös halua jatkuvaan parantamiseen. Seuraamme muuttuvia olosuhteita ja mukaudumme niihin. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja, kuten myös tapoja tehdä asiat älykkäämmin.

ASIAKASKESKEISYYS

LISÄARVO LIIKETOIMINTAAN

MENESTYMINEN

ASIAKASKESKEISYYS
Tavoitteenamme on asiakkaan menestyminen. Lisäämme arvoa asiakkaan prosesseihin läpi tuotteen elinkaaren. Tämä tarkoittaa asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden kuuntelua, ja juuri oikeiden ratkaisujen tunnistamista ja toimittamista heille. Työskentelemme asiakkaillemme ja yhdessä heidän kanssaan saavuttaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

LUOTETTAVUUS

LUPAUSTEN PITÄMINEN

LAADUKKAAT PALVELUT JA TUOTTEET

LUOTETTAVUUS
Ketteryys, joustavuus, laadukkaat palvelut ja tuotteet, ovat avainasiat, joiden vuoksi asiakkaamme luottavat meihin. Lupaustemme pitäminen tarkoittaa asiakkaidemme ja työyhteisömme arvostamista. Haasteet on luotu voitettaviksi. Olemme ylpeitä asiantunjuudestamme ja pystyvästä asenteestamme.