Avoimet työpaikat

KATSO AVOINNA OLEVAT PAIKAT
TULE MUKAAN FENTEC CREW'n TIIMIIN!

Liity mukaan innostuvaan ja innovatiiviseen työyhteisöön, jossa arvostetaan moinimuotoista osaamista ja uudistetaan maailmanluokan logistiikan jakelu- ja tiedonkeruun ratkaisuja mm. teollisuuteen, terveydenhuoltoon ja palvelusektorille.

FENTEC tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä teknologisten innovaatioiden parissa voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Oman tuotekehityksemme, ohjelmistokehityksemme ja tuotantomme lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä huippuosaavien kumppaneidemme kanssa. Kehitämme alamme johtavia ratkaisuja yhteistyössä pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa. Ratkaisumme mahdollistavat asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua ja menestystä.

FENTECin tiimi koostuu toisiaan täydentävistä ammattilaisista, kuten ohjelmistokehittäjistä, järjestelmäasiantuntijoista, projektipäälliköistä, tuotannon teknisistä asiantuntijoista, myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin ammattilaisista. Meitä yhdistäviä tekijöitä ovat halu kehittyä ja kehittää, rento tekemisen meininki, positiivinen asenne ja halu menestyä. Liiketoimintamme perustuu tiimimme osaamiseen ja haluun innovoida uutta. Sinun panoksellasi on merkitystä ja voit vaikuttaa siihen millainen FENTEC olemme muutaman vuoden kuluttua!

LIITY JOUKKOOMME!

Katso alla olevat avoimet työpaikat, lähetä meille hakemuksesi tai vinkkaa paikka kaverillesi!

FENTEC_Android Developer
+
Haku päättynyt! Native Android Developer
Tehtävän haku on päättynyt, kiitos kaikille yhteydenotoista ja hakemuksista! Oletko sinä uusi tiimikaverimme? Meillä on paikka sinulle, jos haluat olla kehittämässä edistyksellisiä Android-sovelluksia osana tulevaisuuden...
|,
+
Haku päättynyt! TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ tuotantotiimiimme Riihimäelle
Tehtävän haku on päättynyt, kiitos kaikille yhteydenotoista ja hakemuksista! Haluaisitko työskennellä rennossa työporukassa, jossa työn merkityksellisyys, työkavereista välittäminen ja kumppaniasiakkaat ovat toiminnan ytimessä. Me FENTECissä...
|,