RFID-tunnisteet ja laitteet

KORKEA SUORITUSKYKY AUTOMAATTISESSA TUNNISTAMISESSA TEHOSTAA PROSESSEJA
LAADUKKAAT RFID-TUOTTEET LUOTETTAVAAN TUNNISTAMISEEN

Etsitkö tuotteita automaattiseen radiotaajuiseen tunnistamiseen? Puuttuuko sinulta kriittinen RFID-tunniste, jolla liität omaisuutesi tai laitteesi prosesseihin? Tiedätkö mikä RFID-lukija sopii parhaiten sinun tarpeeseesi? Tarvitseeko henkilökuntasi kulkulupia, joiden käyttöä pystytään seuraamaan?

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia RFID- ja NFC-tunnisteita, -lukijoita, -tulostimia ja antenneja automaattiseen etätunnistamiseen. Luotettavat ja korkean suorituskyvyn omaavat RFID-tuotteet tuovat lisäarvoa prosesseihisi. Olemme erikoistuneet lisäarvon tuottamiseen RFID-tuotteisiin. Meiltä saat valmiiksi koodatut ja printatut tuotteet sekä erikoisratkaisut tarpeidesi mukaan. Kustomoidut RFID-tuotteet yrityksesi ominaisuuksilla tukevat brändiäsi.

Asiakkaan palvelu on meille merkityksellistä. RFID-teknologian asiantuntijana opastamme ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet projekteihisi. Automaattinen tunnistaminen on kestävän kehityksen mukainen valinta. Säästät resursseja prosessien hallinnassa ja monissa työvaiheissa. Ota yhteyttä niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu.

Tarjotaksemme laadukkaimmat RFID-tunnisteet ja laitteet, toimimme yhteistyössä pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa.

Täyden tuotevalikoimamme löydät WEB STORESTA >>

KYSY LISÄÄ
RFID-TUNNISTEET

FENTEC tarjoaa laajan valikoiman RFID-tunnisteita erilaisiin ympäristöihin, teollisuudesta asiakaskohtaisiin ratkaisuihin. On olemassa useita vaihtoehtoja parhaan suorituskyvyn omaavista RFID-tunnisteista, jotka sopivat vaativimpiinkin kohteisiin, ankarasta teollisuuskäytöstä ympäristöystävällisiin kertakäyttöisiin ECO-tunnisteisiin. Olemme erikoistuneet kustomoimaan RFID-tunnisteet asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme sekä koodauspalvelut että ulkoasultaan personoidut ja brändätyt tuotteet. Ohjeistamme sinua RFID-teknologiassa ja löydämme juuri sinun projektiisi sopivat tuotteet.

Olemme Confidex Ltd., Stora Enso ja SMATRTRAC N.V. -tuotteiden jälleenmyyjä. Tuotteet ovat myynnissä WEB STORE’ssa >>

FENTEC RFID tags
FENTEC RFID_readers
RFID-LUKIJAT JA LAITTEET

FENTEC tarjoaa korkean suorituskyvyn omaavia RFID-lukijoita ja -antenneja. Toimiakseen luotettavasti, RFID-järjestelmät tarvitsevat erinomaista toimivuutta. RFID-lukijat, jotka voivat olla kiinteästi sijoitettavia ja käsikäyttöisiä/kannettavia, voivat lukea ja kirjoittaa tietoa RFID-tunnisteisiin. Sopivan RFID-lukijan löytäminen projektiisi voi olla haastavaa. Me ohjeistamme ja autamme sinua löytämään juuri sopivat laitteet.

Korkealaatuiset saksalaiset FEIG ELECTRONICin lukijat ja Nordic ID laitteet löydät WEB STORE’sta >>

ÄLYKKÄÄT RFID-TUOTTEET

RFID-teknologiaa on liitetty myös moniin älytuotteisiin, kuten avaimenperiin, RFID-kortteihin ja -rannekkeisiin. Nämä tuotteet on suunniteltu erityisesti käyttäjän tunnistamiseen tai kulunvalvontaan. Jos et ole varma mikä tuote sopisi käyttöösi parhaiten, aloituspakkaukset (Starter Kit) sisältävät kokoelman tageja testauskäyttöön.

Jos sinulla on idea RFID-tuotteesta, ota yhteyttä niin neuvomme. RFID-tuotteet löydät myös WEB STORE’sta >>

KUSTOMOIDUT RFID-TUNNISTEET JA PALVELU

Etsitkö tunnisteita tai muita RFID-tuotteita yrityksesi ilmeellä ja logolla. Brändätyt RFID-tuotteet lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja työntekijöiden sitoutuneisuutta. Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöityihin tuotteisiin, kuten tunnisteiden koodaukseen, tulostukseen ja erikoisratkaisuihin.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja kustomoiduista tuotteista ja ominaisuuksista, joita tarvitset.

RÄÄTÄLÖIDYT ASIAKASRATKAISUT
RFID:n edut
  • Automaattisesti tallennettu data on tarkempaa ja virheettömämpää
  • Omaisuuden jäljitettävyys säästää aikaa ja kustannuksia
  • Informaatiota voidaan seurata ja välittää reaaliaikaisesti
  • Nopeuttaa tuotannon läpimenoaikoja
  • Tehostaa tuotteiden elinkaaren hallintaa
  • Tehostaa työnkulkua
  • Resurssit voidaan sijoittaa tuottavammin automaation johdosta
  • Parantaa tehokkuutta ja kannattavuutta
Tarvitsetko neuvoja tunnisteista, laitteista tai kustomoiduista RFID-tuotteista?
Ota yhteyttä 010 841 0330 tai jätä soittopyyntö!