Certego_NFC_tag

Tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää huoltopalvelua
turvallisuusratkaisuille RFID/NFC-tunnistamisella

CERTEGO on Pohjoismaiden ja Suomen johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaiken kokoisiin tarpeisiin. Se merkitsee innovatiivisten ratkaisujen ja palveluiden jatkuvaa kehittämistä.

Modernisoidakseen ja digitalisoidakseen huoltopalvelujaan, CERTEGO kehitti turvallisuusratkaisuiden huoltopalveluihin sovelluksen, joka hyödyntää NFC-tunnistamista. Digitalisoidun palvelun avulla asiakas saa reaaliaikaista tietoa laitteiden kunnosta ja huolloista. Huoltopalveluiden prosessi tehostuu ja tuo lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan.

#NFC tunnisteet    |    #mobiilipalvelut    |   #palveluprosessin digitalisointi

Lue koko CASE alta.

HAASTE
Kuinka digitalisoida ja parantaa manuaalista palveluprosessia

CERTEGO halusi digitalisoida turvallisuuspalveluidensa huoltoprosessia. Ajatus NFC-tunnisteiden hyödyntämisestä huoltoprosessissa lähti CERTEGOlla alunperin laitteisiin kiinnitettävistä NFC-tarroista, joiden avulla pystyttiin laitteita seuraamaan tarkemmin. Huoltopyynnöt hoidettiin aiemmin puhelimitse ja huoltoraportoinnit täytettiin manuaalisesti paperille. Dokumentiksi on jäänyt ainoastaan työmääräin. CERTEGO on kehittänyt turvallisuusratkaisuiden huoltopalveluihin sovelluksen, jossa hyödynnetään NFC-tunnistamista. Palvelun avulla asiakas saa reaaliaikaista tietoa laitteiden kunnosta ja huolloista.

RATKAISU
NFC teknologia tarjoaa tietoa laitteista ja auttaa huollossa

CERTEGOn ratkaisu pitää sisällään jokaiselle ovelle, ovikoneistolle tai kulunvalvontalaitteelle liitettävän oman yksilöllisen NFC-tunnisteen ja koodin, jonka perusteella huolto tilataan. Asiakas lukee NFC-tunnisteen älypuhelimella ja tekee huoltotilauksen mobiilisovelluksen kautta. Asiakas pystyy seuraamaan palvelussa ajantasaisesti huollon etenemistä. Asiakkaan käyttöön muodostuu täydellinen laitteiden huoltohistoria, ja sitä kautta väline tiedolla johtamiseen. Palvelussa voidaan seurata myös määräaikaishuoltojen ajantasaisuutta, kuten myös tarkistamaan tuotetietoja esim. lukkorungon osalta.

Palvelussa käytetty NFC-tunniste on kaikille pinnoille asennettava ja kännykällä luettava tarra, joka vie tavallisen käyttäjän CERTEGOn nettisivuille, mutta oikealla puhelinsovelluksella CERTEGOn ylläpitopalveluun. ”Tunnisteessa on CERTEGOn värit ja logo, ja tunnisteen koko on meille ideaalinen 30x30mm, joten se sopii kohteisiimme täydellisesti. FENTEC (aiemmin Toptunniste) toimitti huoltopalveluidemme käyttöön juuri toivotunlaisen tuotteen”, kertoo Tero-Tapio Taavitsainen CERTEGOlta.

TULOKSET
Tehokkaampi prosessi parantaa asiakaspalvelua ja säästää resursseja

Palvelun avulla CERTEGO on digitalisoinut asiakkaan huoltoprosessin. NFC-tunnistus tuo läpinäkyvyyttä ja helppokäyttöisyyttä asiakaspalveluun. Asiakas saa reaaliaikaista tietoa huolloista ja laitteiden tilasta. Huoltoon ei tarvitse soitella, vaan vikailmoituksen voi tehdä helposti mobiilisovelluksen kautta. Dokumentointi ja huoltojen raportoinnit viranomaisille helpottuvat.

Palvelun avulla saadaan tarkempaa tietoa kiinteistöstä, kun tietoja laitteiden mahdollisesti toistuvista vioista on helppo ylläpitää. Kokonaisuutta pystytään seuraamaan laajemmin sekä puuttumaan tarvittaessa ongelmakohtiin.

Palvelu auttaa myös CERTEGOn toimintaa, kun korjaustilauksissa tiedetään heti mikä laite on kyseessä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa työtä. Palvelusta nähdään suoraan, mitä komponentteja laitteessa on, ja osataan varata näin oikeat tarvikkeet mukaan huoltokäynnille.

CERTEGOn digitalisoitu huoltopalvelu ja tapa toimia ovat uusia. Palvelun kehittämisen tavoitteena oli nykyaikaistaa toimintaa sekä kasvattaa ja tuottaa asiakkaan liiketoimintaan lisäarvoa. Tarkoituksena on kehittää palvelua edelleen eteenpäin asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Palvelu lanseerattiin loppuvuodesta 2018 ja sillä näyttäisi olevan hyvin kysyntää. Palvelu sopii kohteisiin, joissa halutaan hallita useita ovia ja muita kulunvalvontalaitteita. Ratkaisua käytetään paitsi ovissa ja ovikoneistossa, myös kiinteistön turvatekniikkaan liittyvissä palveluissa, kuten kameravalvonnassa ja rikosilmoituksissa. Pilottivaiheessa on ollut mukana kauppakeskus ja sairaala.

 

Yritys
CERTEGO

CERTEGO tarjoaa kokonaisvaltaisia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaiken kokoisiin tarpeisiin, aina pienistä huoltotilauksista suuryritysten kansainvälisiin projekteihin. Kattavilla huolto- ja kunnossapitopalveluilla CERTEGO varmistaa, että ratkaisut toimivat luotettavasti ja katkoksitta, vuoden jokaisena päivänä. CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Pohjoismaiden ja Suomen johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. CERTEGO tarjoaa turvallisuutta, johon voi luottaa.

www.certego.fi

#NFC #tunniste #etätunnistaminen #RFID #IoT #BetterKnowledge #Certego #FENTEC

Kiinnostuitko automaattisen tunnistamisen TUOTTEISTA?

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä 010 841 0330 / products@nullfentec.fi