REAALIAIKAISELLA TIEDOLLA

TEEMME PROSESSEISTASI LÄPINÄKYVIÄ

Autamme asiakkaitamme menestymään myyntiä tukevilla automaattisilla FENTEC 24/7 itsepalvelupisteillä

Luomme asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua innovatiivisella maailmanluokan FENTEC 24/7 Solution -ratkaisulla, joka mahdollistaa myynti-, vuokraus- ja lainauspalvelut kohteisiin sijoitettavilla itsepalvelupisteillä. Dataohjautuva ratkaisumme parantaa myyntiprosessia ja kannattavuutta 24/7 tarjottavalla palvelulla, automatisoimalla toimintoja, pienentämällä hävikkiä sekä säästämällä resursseja toimitusketjun eri vaiheissa sekä tuotannossa ja palveluissa.

FENTECilla on yli kahden vuosikymmenen asiantuntijuus automaattisesta RFID-tunnistuksesta, tiedonkeruusta ja 24/7 käytössä olevista jakeluratkaisuista. Palvelemme yli 100 teollisuus-, logistiikka- ja palvelualojen yritystä Suomessa ja Euroopassa. Tarjoamme globaalisti erittäin suorituskykyisiä, luotettavia ja kustomoituja RFID- & NFC-tunnisteita, -laitteita, ohjelmistoja ja palveluja.

Mitä tarjoamme
Palvelumme

Kerromme mielellämme FENTEC 24/7 ratkaisuvaihtoehdoista miehittämättömiin kohteisiin.

Ota yhteyttä: sales@nullfentec.fi

FENTEC 24/7 RATKAISU >

FENTEC 24/7 Solution tarjoaa useita ``aina käytettävissä” olevia jakeluratkaisuja tuotteiden helppoon jakeluun ja kaupintaan miehittämättömissä kohteissa. FENTEC 24/7 Solution on reaaliaikaisesti ja automaattisesti inventoiva, tehostaen koko toimitusketjua.

Jokainen projekti aloitetaan suunnittelulla ja ratkaisun todennuksella (proof of concept). Asijantuntijamme ovat valmiita auttamaan.

Ota yhteyttä: sales@nullfentec.fi

RATKAISUT TIEDONKERUUSEEN >

Autamme löytämään parhaan ratkaisun, kun tarvitset reaaliaikaista dataa prosessien eri vaiheista liiketoimintaympäristössäsi. Ratkaisuilla saat lisää läpinäkyvyyttä prosesseihin, minimoit hävikkiä ja parannat tuottavuutta.

Autamme valitsemaan liiketoimintaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voi tilata tuotteet myös WEB STORESTA.

Ota yhteyttä: products@nullfentec.fi

RFID-TUNNISTEET JA -LAITTEET >

Yhdistä laitteesi verkkoon. Tarjoamme kustomoidut, koodatut ja laadukkaat RFID- & NFC-tunnisteet, lukijat ja laitteet liiketoimintojesi suorituskyvyn optimointiin. Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.
Mitä toteutamme
ASIAKKAIDEMME TARINOITA

Autamme monilla eri liiketoimintasektoreilla toimivia asiakkaitamme hyödyntämään RFID-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja, ja tehostamaan niiden avulla prosessejaan ja toimintojaan. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja löydä ideoita siihen, miten voit saavuttaa parempia tuloksia RFID:lla.

KUINKA TOIMIMME
ASIAKKAIDEN KERTOMAA

"Parasta yhteistyössä on ollut toiminnan nopeus ja asiakaslähtöisyys. FENTECin RFID-ratkaisu auttaa meitä tekemään maailmanluokan palvelua".

NIKO ROPAFINAVIA

"Arvostamme FENTECin osaamista, asiakasymmärrystä ja joustavuutta. FENTEC tekee minkä lupaa. He löysivät meille juuri oikean ratkaisun".

JARMO VAHTERVUOLINDSTRÖM

"FENTECin jäljitettävyysratkaisu auttoi meitä suuresti saavuttamaan tavoitteet, joita ovat parempi tehokkuus, matalammat kustannukset, parempi laatu sekä täydellinen jäljitettävyys Serbian tehtaallamme".

MARTIN POTICTIGAR TYRES
viimeisimmät
Blogi, uutiset & tapahtumat