FENTEC tuo markkinoille FENTEC 24/7 Cabinet™ itsepalveluvaraston, joka optimoi tuotteiden saatavuuden ja varaston kiertonopeuden

FENTEC tuo markkinoille FENTEC 24/7 Cabinet™ itsepalveluvaraston, joka optimoi tuotteiden saatavuuden ja varaston kiertonopeuden

FENTEC 24/7 Cabinet™ on tuotteiden kaupintaan ja jakeluun kehitetty automatisoitu älykaappi, joka parantaa palvelua pitämällä varastosaldot ja tuotteiden saatavuuden ajan tasalla. Älykäs kaappi tarjoaa markkinoiden tehokkaimman reaaliaikaisen inventoinnin jopa 1000 tuotteelle alle 10 sekunnissa. FENTEC on kehittänyt älykaapin vastaamaan erityisesti teollisuuden ja logistiikan tarpeita. Tuotteiden saatavuus varmistetaan optimoiden samalla varaston kokoa.

FENTECin innovatiivinen kaupintaratkaisu tukee palveluntarjoajan liiketoimintaa

Itsepalveluperiaatteella toimiva kaupintavarasto sijoitetaan asiakkaan tiloihin lähelle käyttökohdetta, jolloin palveluntarjoajan tuotteet ovat asiakkaiden saatavilla 24/7. Reaaliaikainen varastosaldon inventointi jokaisen tapahtuman jälkeen mahdollistaa automaattiset tuotteiden uudelleentilaukset palveluntarjoajan ERP-järjestelmään sekä laskutuksen. FENTEC 24/7 Cabinetista eivät lopu tuotteet, joten se tarjoaa asiakkaille erinomaista palvelua.

FENTECin älykaappi tehostaa palveluntarjoajan liiketoimintaa parantamalla tuotteiden kiertonopeutta, pienentämällä hävikkiä ja lyhentämällä kuljetusketjua. Se tarjoaa mahdollisuuden myynnin ennusteisiin kulutusmallien pohjalta. FENTEC 24/7 Cabinetin avulla palveluntarjoaja voi keskittyä ydinliiketoimintansa kehittämiseen.

”Kokenut tuotekehitystiimimme on kehittänyt asiakaslähtöisesti ja markkinoita kuunnellen uudenlaisen FENTEC 24/7 Cabinet älykaapin, jonka useat teknologiset innovaatiot on patentoitu”, kertoo Jari Kinnunen, FENTECin toimitusjohtaja. Lanseerattu tuote on jo käytössä asiakaskohteissa ja saanut kiitosta. ”Ratkaisumme on herättänyt kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella ja neuvottelemme tällä hetkellä useammasta pilotista”, Kinnunen iloitsee.

FENTEC 24/7 Cabinet on osa RFID-teknologiaa hyödyntävää avaimet käteen -ratkaisua, joka pitää sisällään etähallintaohjelmiston, liitettävyysratkaisut sekä projekti- ja tukipalvelut. Ratkaisuun on mahdollista liittää lisäpalveluita, kuten tuotteiden yksilöintiin käytettävät RFID-tunnisteet. FENTEC 24/7 Solutions -tuoteperhe täydentyy tulevaisuudessa.

Kysy lisää:

FENTEC
Jari Kinnunen, toimitusjohtaja
Puh. 0400 846 167
jari.kinnunen@nullfentec.fi