FENTEC Oy:lle merkittävä sopimus Würth Groupin globaalin 24/7 palveluratkaisun toimittamisesta

FENTEC Oy:lle merkittävä sopimus Würth Groupin globaalin 24/7 palveluratkaisun toimittamisesta

FENTEC ja Würth Group ovat allekirjoittaneet 8.11.2022 sopimuksen yhteistyöstä ja Würth Groupin globaalin 24/7 palveluratkaisun toimittamisesta. FENTECin ratkaisu tuo uutta teknologiaa Würthin olemassa olevaan liiketoimintamalliin, jolla tarjotaan shop-in-shop-palvelua asiakkaille maailmanlaajuisesti. FENTEC 24/7 Solution™ on automaattinen itsepalvelupiste, joka mahdollistaa tuotteiden myynti-, vuokraus- ja lainauspalvelut kohteissa. Würth Group on globaali markkinajohtaja kokoonpano- ja kiinnitysmateriaalien kehittämisessä, tuotannossa ja myynnissä. Se toimii yli 80 maassa yli 400 yrityksen voimin.

Uusi ratkaisu virtaviivaistaa Würth Groupin toimintoja

Würth Groupin menestys perustuu vahvaan myyntiorganisaatioon ja asiakaskohtaisiin palveluratkaisuihin. Würthin tarjoama shop-in-shop palvelu tarkoittaa palvelupisteen sijoittamista asiakkaan kohteeseen. Palvelu tarjoaa koko tuotevalikoiman ja kustomoidun varaston asiakkaan lähelle ja käyttöön 24/7.

FENTEC 24/7 Solution™ on uusi ratkaisu Würth Groupin jo olemassa olevaan liiketoimintamalliin. Keskitetty palvelu tarjoaa paikallisille Würth-yrityksille helpon tavan ottaa käyttöön uusi palvelun toimitusmalli.

– Würth on innostunut jatkamaan ja syventämään läheistä kumppanuutta FENTECin kanssa. Tähän asti olemme käyttäneet FENTECin ratkaisuja menestyksekkäästi Suomessa. Olen iloinen, että olemme saaneet aikaan globaalin sopimuksen, joka mahdollistaa maailmanlaajuisesti kaikkien Würth-yritysten ratkaisumyynnin tehostamisen, sanoo Thomas Garz, Adolf Würth GmbH & Co. KG:n Senior Vice President.

FENTECin ratkaisu tuo Würthille kilpailuetua paremman palvelutason tarjoamisessa asiakkailleen. FENTEC 24/7 Solution mahdollistaa monia automatisoituja toimintoja, kuten palvelupisteen inventoinnin, ostojen rekisteröinnin ja uudelleentilaukset. Myyntihenkilöstön työaika voidaan keskittää asiakassuhteiden hoitoon manuaalisten tehtävien sijaan. Ratkaisu virtaviivaistaa Würthin toimintoja ja lujittaa asiakassuhteita.

FENTECin oma tuotekehitys ja valmistus ovat 100% suomalaista työtä

FENTEC 24/7 Solution™ on kokonaisvaltainen FENTECin oman tuotekehityksen tulos, joka sisältää innovatiivisen ohjelmiston, elektroniikan ja mekaniikan. Vaihtoehtoina ratkaisussa on kolme eri kokoista itsepalvelupistettä eri tyyppisiin kohteisiin. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Tampereella ja Riihimäen tehtaalla Suomessa. FENTEC rakentaa parhaillaan jälleenmyyjä- ja palveluverkostoa, joka vastaa maakohtaisesta myynnistä ja palvelusta. FENTECin jälleenmyyjät löytyvät jo Norjasta ja Ruotsista.

– Olemme innoissamme mahtavan virstanpylvään saavuttamisesta kumppanimme Würth Groupin kanssa. Pitkäaikainen yhteistyö Würth Oy:n kanssa on rakentanut vakaan perustan yhteiselle globaalille menestykselle, iloitsee FENTECin toimitusjohtaja Jari Kinnunen.

 

**

#FENTEC #Würth Group #partnership agreement #FENTEC247Solution #self-servicepoint #onsite #OperationsTransparency #ResourceEfficiency

Ask more:

FENTEC
Markus Kihlström, Sales Director
tel. +358 40 558 3245
markus.kihlstrom@nullfentec.fi