Eazybreak_tunniste_s

Lounasmaksamisen helppoutta NFC-maksutunnisteella

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-etujen maksamiseen. Eazybreak-palvelun alkuperäinen idea on ollut työsuhde-etujen, kuten liikuntaseteleiden ja lounaan, helppo maksaminen mobiilisti. Perinteisesti lounasetu on tarjottu työntekijöille joko prepaid-seteleillä tai vaihtoehtoisesti sopimusruokailuna, jolloin lounaan hinta veloitetaan työntekijän tunnistuksen ja toteutuneen käytön mukaan.

Eazybreak halusi tarjota mobiilimaksamisen rinnalle vaihtoehtoisen tuotteen, maksutunnisteen, erityisesti sopimusruokailun maksamiseen suurten volyymien ravintoloissa. Tuotteen kehittämisen lähtökohtana on ollut tehdä lounaan maksamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa sekä vähentää sopimusravintolan henkilöstön työtä. Sopimusravintola laskuttaa automaattisesti toteutuneen käytön mukaan. Eazybreak tuo hyötyjä ja säästöä jokaiselle ketjun toimijalle: työnantajalle, työntekijöille sekä palveluntarjoajille.

#NFC-tunnisteet    |    #mobiilitunnistaminen     |   #palveluprosessin digitalisointi

Lue koko CASE alta.

HAASTE
Kuinka parantaa palveluprosessia suurten volyymien ravintoloissa

Eazybreak-palvelun alkuperäinen idea on ollut työsuhde-etujen, kuten liikuntaseteleiden ja lounaan, helppo maksaminen mobiilisti. Perinteisesti lounasetu on tarjottu työntekijöille joko prepaid-seteleillä tai vaihtoehtoisesti sopimusruokailuna, jolloin lounaan hinta veloitetaan työntekijän tunnistuksen ja toteutuneen käytön mukaan.

Suuren volyymin ravintolat ovat Eazybreakin tärkeä asiakassegmentti. Lounaita saatetaan maksaa ravintolassa jopa 500 kertaa muutaman tunnin aikana, joten sillä kestääkö maksaminen kolme vai kymmenen sekuntia, on suuri merkitys. Eazybreak halusi kehittää vaihtoehtoisen tuotteen mobiilimaksamiselle parantaakseen koko palveluprosessia sekä asiakkaille että loppukäyttäjille.

RATKAISU
NFC-maksutunniste tunnistaa käyttäjän ja nopeuttaa maksamista

Eazybreak tarjoaa mobiilimaksamisen rinnalla vaihtoehtoista tuotetta eli maksutunnistetta erityisesti sopimusruokailun maksamiseen suurten volyymien ravintoloissa. Tuotteen kehittämisen lähtökohtana on ollut tehdä lounaan maksamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa sekä vähentää sopimusravintolan henkilöstön työtä.

FENTECin (aiemmin Toptunniste) toimittaman uudistetun NFC-maksutunnisteen voi liittää esimerkiksi avaimenperään tai kaulanauhaan. Ostotilanteessa lukulaite tunnistaa käyttäjän maksutunnisteen sisältämän numeron perusteella ja veloittaa automaattisesti lounaan sopimushinnan. Eazybreak laskuttaa asiakasta toteutuneen käytön mukaan kahdesti kuukaudessa sopimusravintolan puolesta.

TULOKSET
Etuja ja säästöä paremman palvelun ja automatisoidun prosessin avulla
  • Maksutapahtuman nopeutuminen kassalla lyhentää jonotusaikaa
  • Asiakaspalvelun sujuvuus paranee
  • Syötyjen lounaiden laskutus automatisoituu sopimusravintolalle
  • Kaikkia osapuolia helpottava maksutapa
  • Maksutunnisteen helppo käytettävyys
YRITYS
Eazybreak

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Eazybreak tuo hyötyjä ja säästöä jokaiselle ketjun toimijalle: työnantajalle, työntekijöille sekä palveluita tarjoaville kauppiaille. Eazybreakin kasvavaan asiakaskuntaan kuuluu jo yli 130 000 loppukäyttäjää yli 500 yritystä. Eazybreak Palvelun etuja hyödyntävät mm. Tieto Oyj, Sodexo, Elixia kuntokeskukset, kaikki Suomen R-kioskit, Ravintola Factory, Yliopiston Apteekki, Suomen UNICEF ry sekä useat muut yritykset pankki- ja vakuutus-, IT- sekä palvelualojen sektoreilta.

 

#RFID #NFC #tunniste #maksutunniste #mobiilimaksaminen #BetterKnowledge #Eazybreak #FENTEC
Kiinnostuitko automaattisen tunnistamisen TUOTTEISTA?

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä 010 841 0330 / products@nullfentec.fi