FENTEC laajentaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle uuden jälleenmyyjän Ciegus Oy:n kanssa

FENTEC laajentaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle uuden jälleenmyyjän Ciegus Oy:n kanssa

Ciegus Oy on aloittanut FENTECin virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Ciegus vastaa FENTEC 24/7 Solution™ -ratkaisun ja tuoteperheen myynnistä ja palvelusta sosiaali- terveydenhuoltoalan asiakkaille.

Ciegus on pohjoismainen innovaattori lääketiedon hallinnassa ja terveydenhuollon ratkaisuissa sairaaloiden, terveyskeskusten, kotihoidon ja asumispalveluiden yksiköille. Cieguksen tuotteisiin lukeutuvat mm. LääkeTabletti, joka on lääkkeiden jakeluun tarkoitettu palvelu terveydenhuollon ammattilaisille.

”Cieguksen vahva tietämys ja verkosto sosiaali- ja terveydenhuollossa antaa loistavan pohjan yhteistyölle ja kasvulle uudella markkinasegmentillä. Odotamme innolla yhteistyötä Sanna Eilolan ja Cieguksen väen kanssa,” kertoo FENTECin myyntijohtaja Markus Kihlström.

FENTECin ratkaisut täydentävät Cieguksen tuoteportfoliota. Innovatiivinen FENTEC 24/7 Solution™ sisältää automaattisia kohteisiin sijoitettavia itsepalvelupisteitä tuotteiden myyntiin, vuokraukseen ja lainaukseen. Terveydenhuollossa ratkaisu tarjoaa 24/7 palvelun ja tarvikkeiden saatavuuden turvallisesti valtuutetuille käyttäjille.

”FENTECin tuotteet ja osaaminen ovat huippulaatua. Näen terveydenhuollon materiaalivirtojen hallinnassa paljon erilaisia mahdollisuuksia, joissa voisi hyödyntää FENTECin ratkaisuja ja sujuvoittaa toimintaa niiden avulla. Olen innoissani tästä yhteistyömahdollisuudesta!”, kertoo Sanna Eilola, Ciegus Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja Ciegus Oy:sta https://laaketabletti.fi

 

**

 

#FENTEC #Ciegus #FENTEC247Solution #itsepalvelupiste #kalustonhallinta #terveydenhuolto #OperationsTransparency #ResourceEfficiency

Kysy lisää:

FENTEC
Markus Kihlström, Sales Director
+358 40 558 3245
markus.kihlstrom@nullfentec.fi