FENTEC 24/7 Container™

PARASTA PALVELUA ASIAKKAILLESI PAIKAN PÄÄLLÄ
FENTEC 24/7 CONTAINER™
PARAS PALVELU JA 24/7 SAATAVUUS KOHTEISSA

FENTEC 24/7 Container™ on helposti siirrettävä älykäs itsepalvelupiste tuotteiden jakeluun väliaikaisissa tai syrjäisissä kohteissa. Kontti tarjoaa lisätilaa tuotteiden varastointiin ja jakeluun. FENTEC 24/7 Container tuo miehittämättömän palvelun lähelle käyttökohdetta, missä se on aina saatavilla. Automaattinen ostotapahtumien rekisteröinti ja kulutuksesta saatava reaaliaikainen data auttavat pitämään varastosi inventaarin aina ajan tasalla.

KYSY LISÄÄ TAI VARAA DEMO
VALITSE KONTTIRATKAISU
AUTOMAATTINEN ITSEPALVELUPISTE
TUOTTEIDEN MYYNTIIN
MATERIAALIN JAKELUUN
OMAISUUDEN SEURANTAAN
VUOKRAUS / LAINAUKSEEN
FENTEC Minicontainer

FENTEC Minicontainer™ on älykäs ja automaattinen itsepalvelupiste myyntiin, omaisuuden seurantaan, vuokraukseen ja lainaukseen.

Saatavana koossa S = 3m / 10ft

FENTEC MINICONTAINER™

Täyden suorituskyvyn omaava kompakti 3m jakeluratkaisu on ihanteellinen rajoitettuihin tiloihin. Automaattisella itsepalvelupisteellä voit tuoda palvelun lähelle asiakasta ja se on saatavilla 24/7. Reaali-aikainen invetaario varmistaa että tarvikkeet eivät lopu kesken. Minikontti on itsenäinen plug&play ratkaisu, joka on kokonsa puolesta helposti siirrettävä ja sijoiteltava.
FENTEC 24/7 Container

FENTEC 24/7 Container™ on automaattinen itsepalvelupiste kaupintaan ja omaisuuden seurantaan.

Saatavana koossa M, L, XL ja XXL:

M = 6m / 20ft
L = 12m / 40ft
XL = kaksi L-kokoista konttia yhdistettynä
XXL = kolme L-kokoista konttia yhdistettynä

FENTEC 24/7 CONTAINER™ M or L

Automaattinen itsepalvelumyymälä tarjoaa parhaan palvelun erityisesti väliaikaisissa kohteissa. Kun palvelu on aina lähellä, ei ole tarvetta poistua kohteesta etsimään palvelua. Automaattinen ostotapahtumien rekisteröinti ja kulutuksesta saatava data auttavat pitämään tuotevalikoiman ajan tasalla. Saatavissa 6 m ja 12 m koosta aina kolminkertaiseksi saakka yhdistämällä.
KYSY LISÄÄ
KÄYTTÖKOHTEET

FENTEC 24/7 Container™ sopii täydellisesti syrjäisiin tai väliaikaisiin työkohteisiin, mutta voidaan helposti soveltaa tuotteiden jakeluun monenlaisissa liiketoimintaympäristöissä, kuten:

 • Rakennusala
 • Kaivosala
 • Merellä
 • Teollisuus ja valmistaminen
 • Palvelu- tai myyntipisteet eri toimialoilla

Lue asiakastarinoistamme miten olemme auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan liiketoiminnan haasteita.

Kun haluat tehostaa tuotteiden jakelu-, palvelu- tai varastointiprosesseja, olemme mielellämme apuna oikeiden ratkaisujen kartoituksessa.

OTA YHTEYTTÄ
FENTEC_247_Container
AVAINEDUT
PARASTA PALVELUA KOHTEISSA

FENTEC 24/7 Container™ on aina auki ja lähellä asiakasta, tarjoten varaston ja tuotteiden saatavuuden 24/7. Se on täydellinen ratkaisu etäisiin työkohteisiin, missä myymälät ovat kaukana. Tuo palvelusi paikan päälle helpolla plug & play -ratkaisulla. Kun materiaali on aina saatavilla, ei ole tarvetta poistua työpisteeltä ja työaika voidaan keskittää tuottavammin. Automaattinen materiaalien hallinta auttaa virtaviivaistamaan työprosesseja.

FENTEC_247_Container
FENTEC_247_Container_checkout
ASTU SISÄÄN - KERÄÄ - POISTU!

FENTEC 24/7 Container™ tarjoaa helpon ja virtaviivaisen ostotapahtuman. Kävele sisään, kerää mitä tarvitset ja poistu automaattisen itsepalvelukassan kautta. Ostotapahtuma, sisältäen samanaikaisesti kaikkien tuotteiden luennan, kirjautuu automaattisesti taustajärjestelmään.

Helpoin palvelukokemus ja aina saatavilla – FENTEC 24/7 Solution!

LISÄÄ MYYNTIÄ 24/7 PALVELULLA

FENTEC 24/7 Container™ on resurssitehokas ratkaisu tuotteiden jakeluun. 24/7 saatavilla ja lähellä asiakasta oleva palvelu lisää myyntiä ja asiakasuskollisuutta. Miehittämätön ja automatisoitu Container-ratkaisu on kustannustehokas, säästäen henkilöstön työ- ja matkustusaikaa. Kun myynti- ja jakelutoiminnot on automatisoitu, myyntitiimi voi keskittyä asiakassuhteiden hoitoon rahastamisen sijaan.

FENTEC_247_Container
FENTEC 24/7 Container
REAALIAIKAISTA DATAA KULUTUKSESTA

FENTEC 24/7 Container™ registeröi kaikki tapahtumat automaattisesti taustajärjestelmiin, tarjoten reaaliaikaista tietoa kulutuksesta ja käyttöomaisuudesta. Dataohjattu ratkaisu auttaa optimoimaan tuotetarjontaa ja ennustamaan myyntiä. Kulutusdatan avulla resurssien allokointi ja kustannusten kohdentaminen helpottuvat.

SKAALAUTUVUUTTA LIIKETOIMINTAAN

FENTEC 24/7 Container™on moniin liiketoimintamalleihin skaalautuva ratkaisu:
MYYNTI, VUOKRAUS, LAINAUS ja JAKELU. Ratkaisu on soveltuu sekä palveluntarjoajille että in-house logistiikkaan.

Kontin sovelluksessa on useita toiminnallisuuksia, jotka eivät kohdistu erityisiin liiketoimintasegmentteihin, vaan soveltuvat tapahtumien rekisteröintiin monenlaisissa käyttötarkoituksissa. Yksilöidyt valtuutukset ja tiedot on mahdollista linkittää tarvittaviin taustajärjestelmiin.

FENTEC_247_Container_white
FENTEC_247_Container_Access
VALTUUTETTU JA TURVALLINEN SISÄÄNPÄÄSY

FENTEC 24/7 Container™ on käytettävissä vain henkilökohtaisella tunnisteella, mikä turvaa varaston tai tilan käytön. Tuotteet eivät joudu vääriin käsiin. Ratkaisu mahdollistaa yksittäisten käyttäjien kulutuksen seurannan eli mitä tuotteita varastosta otettiin ja milloin. Valtuutus voidaan asettaa jopa tietyille tuotteille.

Poistuminen tapahtuu aina eteistilan (Checkout Room) kautta, jolloin jokainen tuote kirjautuu automaattisesti yksittäiselle käyttäjätilille.

ENSILUOKKAISTA LUOTETTAVUUTTA JA SUORITUSKYKYÄ

FENTEC 24/7 Container™ on kokonaisvaltainen FENTECin oman tuotekehityksen tulos, joka sisältää innovatiivisen ohjelmiston, elektroniikan ja mekaniikan. Ratkaisu on suunniteltu juuri tähän käyttöön, sisältäen minimimäärän kuluvia tai helposti särkyviä osia ja huoltotarvetta. Tuotteen ensiluokkainen laatu on tarkkaan testattu ja luotettavuus todennettu vaativissa asiakaskohteissa.

Sisäänpääsy ja inventaari hallinnoidaan FENTECin ohjelmistolla, joka pitää ratkaisun luotettavasti pyörimässä ja suorituskykyisenä FENTEC-laadun mukaisesti.

FENTEC_247_Container
FENTEC_247_Container
HELPPOA ETÄHALLINTAA

FENTEC 24/7 Solution sisältää kattavan API:n ja se voidaan integroida saumattomasti pilveen tai taustajärjestelmiin, kuten ERP tai WMS. Etähallinta, ohjelmistopäivitykset ja integraatiot hallinnoidaan skaalattavan pilvipohjaisen FENTEC 24/7 Device Management™:n kautta.

KUSTOMOITAVIA OMINAISUUKSIA

FENTEC 24/7 Container™  voidaan kustomoida brandisi mukaisesti:

 • Kustomoitava väri, logot & kyltit organisaation ilmeen mukaan
 • Kulunvalvontatekniikka
 • Erillinen lisäovi
KYSY LISÄÄ
TEKNISET TIEDOT
 • Mitat (sisämitta): 221 x 226 x 1200 cm (l x k x pituus)
 • Paino: ~6000 kg kalustettuna
 • Tuotekapasiteetti: ei rajoitettu
 • Näyttö: 15" kosketusnäyttö (touchscreen)
 • Rajapinnat: Helppo käyttöliittymä ja sovellus sekä paikallinen API integraatiota varten
 • Datan liitettävyys: 2G / 3G / 4G / 5G , Ethernet, WiFi
 • Teknologia: RAIN RFID, taajuusalue 865-868 MHz
 • Käyttäjänhallinta ja kulunvalvonta
 • Etähallinta
FENTEC_247_Container
Kysy lisää FENTEC 24/7 Ratkaisusta tai varaa demo!
Ota yhteyttä +358 10 841 0330 tai jätä viesti alta.