Uusi FENTEC luo resurssitehokkuutta ja kasvua asiakkaiden liiketoimintaan

Uusi FENTEC luo resurssitehokkuutta ja kasvua asiakkaiden liiketoimintaan

ToP Tunniste Oy:n ja Fentec Partners Oy:n juridinen sulautuminen on astunut voimaan 31.12.2020. Kummankin yhtiön toimintaa jatkaa 1.1.2021 alkaen FENTEC Oy (Y-tunnus 1769180-5). Toimimme jatkossa yhteisellä nimellä FENTEC. Olemme osa FENTEC Groupia.

FENTEC – Parempaa kokonaispalvelua yhdessä

FENTEC on ainutlaatuinen suomalainen teknologiayhtiö, joka luo resurssitehokkuutta ja kasvua asiakkaiden liiketoimintaan. Nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä on tarvetta ratkaisuille, jotka auttavat yrityksiä liiketoimintojen kehittämisessä ja ennustettavuuden parantamisessa. Innovatiivisilla RFID-pohjaisilla kokonaisratkaisuilla luomme läpinäkyvyyttä liiketoiminnan prosesseihin. Tuotamme asiakkaille arvoa muun muassa maailmanluokan 24/7 älytila-ja varastoratkaisuilla, joilla automatisoidaan toimintoja miehittämättömissä tiloissa. Näillä ratkaisuilla voidaan minimoida hävikkiä, säästää resursseja ja parantaa tuottavuutta.

FENTEC – Mikä muuttuu?

FENTECillä on uusi, vahva ja yhtenäinen yritysilme, joka pohjautuu tapaamme toimia näkemyksellisesti yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, tekemisen iloa unohtamatta.

Sulautumisella ei ole vaikutusta tekemiimme kaupallisiin sopimuksiin ja käytännön toimintaan. Samat tutut henkilöt vastaavat edelleen toiminnasta ja asiakassuhteista, joten jos asioista on kysyttävää, niin olethan yhteydessä.

FENTECin uudet yritystiedot 1.1.2021 alkaen:

FENTEC UUDET TIEDOT
Yritysnimi FENTEC Oy   (rekisteröinti vireillä)
Y-tunnus 1769180-5
www-sivut www.fentec.fi
Sähköpostit sales@nullfentec.fi

etunimi.sukunimi@nullfentec.fi

Puhelinnumero +358 (0)10 841 0330
Osoite Näsilinnankatu 39, FI-33200 Tampere
Tilinumero FI97 1781 3000 0210 86  uusi!
Sosiaalinen media FENTEC LinkedIn, Facebook, Twitter

FENTEC Way

”Haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja olla etulinjassa kehittämässä vastuullisia ja innovatiivisia palvelukonsepteja. Tapamme toimia ohjaa jokapäiväistä työtämme ja luo arvoa asiakkallemme”, kertoo FENTECin toimitusjohtaja Jari Kinnunen.

KUMPPANUUS
Ymmärrämme asiakkaidemme haasteet ja jalostamme ne kestäviksi kilpailutekijöiksi. Kehitämme yhdessä palveluja ja ratkaisuja, jotka mahdollistavat kumppaniyritystemme kasvua.

VASTUULLINEN KOKONAISRATKAISU
Teemme toimitusketjun näkyväksi reaaliaikaisella tiedolla ja innovatiivisilla avaimet käteen -ratkaisuilla. Autamme parantamaan resurssitehokkuutta ja laatua, säästämme kustannuksia ja ympäristöä.

HUOLENPITO
Huolehdimme, että asiakkaillamme on aina käytössään paras mahdollinen ratkaisu, joka mahdollistaa älykkäämmän tekemisen arkea kuormittamatta. Tuemme asiakkaamme prosesseja koko niiden elinkaaren ajan.

NÄKEMYS
Tarjoamme laajempaa ymmärrystä prosessien tehostamisen vaikutuksesta liiketoimintaan. Autamme yritysten johtoa rakentamaan parempaa tulevaisuutta mahdollistamalla paremmat päätökset.

 

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme enemmän FENTECin kokonaisvaltaisesta palvelusta ja mahdollisuuksista liiketoimintaprosessien tehostamiseen!

Jari Kinnunen, toimitusjohtaja

Kysy lisää:

FENTEC
Jari Kinnunen, toimitusjohtaja
Puh. 0400 846 167
jari.kinnunen@nullfentec.fi