OneMed_s_v2

RFID-teknologialla toimiva älyhyllyratkaisu
automatisoi tarviketilaukset

OneMed on Euroopan johtavia kumppaneita terveydenhoidon sektorilla. OnMed tarjoaa suomalaiseen terveydenhoitoon lisäarvoa tuottavia palveluita sekä kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta.

OneMedin haasteena oli tehostaa varastotilojen käyttöä, vähentää varastoitavien tuotteiden määrää ja sitä kautta pienentää tarvikkeisiin sidottua pääomaa. Myös hoitohenkilökunnan tarvikehankintoihin ja raportointiin käyttämää työaikaa haluttiin helpottaa ja nopeuttaa.

#Älyhylly-ratkaisut    |    #varastonhallinta    |   #tilausten automatisointi

 

Lue koko CASE alta >

RATKAISU
Täysin sähköinen prosessi asiakkaalta OneMedille

FENTEC (aiemmin Toptunniste) toteutti RFID-teknologialla toimivan automaattisen tilausratkaisun, joka toteutettiin asiakaskohteisiin NFC-tunnisteilla. Langaton älyhyllyratkaisu automatisoi hyllytyspalvelun tilaukset: tuotekortit on varustettu NFC-tunnisteilla ja tilaus järjestelmään tehdään lukemalla tuotekortti. Tilausraportit ovat nähtävissä selaimella. Lukijalaitteen välittämät tilaukset toimitetaan ajastettuina koontilähetyksinä OneMed Oy:n henkilöstölle.

Tuotteiden tilaaminen muuttui OneMedin asiakkaille aiempaa huomattavasti helpommaksi ja nopeammaksi. Hoitohenkilökunnan kallista aikaa ei enää tuhlata tilauskaavakkeiden täyttämiseen kun tilattavat tuotteet kirjataan järjestelmään lukijalaitteella automaattisesti. Tilausraportit ovat reaaliaikaisesti saatavilla ja selattavissa. Työaikaa todettiin säästyvän ennen kaikkea tarvikkeiden hankintaan käytetyssä ajassa: aiemmin tähän oli käytetty noin 41 h/viikko kun uuden järjestelmän myötä aikaa käytettiin enää 23 h/viikko. Säästöjä saatiin myös matka- ja työaikakuluissa.

RFID:lla automatisoitu tilausjärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa asiakkaiden hankintoihin käyttämää työaikaa ja raportointia. OneMedilla varastoitavien tuotteiden määrä on puolittunut ja niihin sidottu pääoma pienentynyt.

Yritys
OneMed Oy

OneMed on Euroopan johtavia kumppaneita terveydenhoidon sektorilla ja toimittaa tuotteita ja tukipalveluita eurooppalaiseen terveydenhoitoon 8 maassa. OneMed tarjoaa suomalaiseen terveydenhoitoon lisäarvoa tuottavia palveluita sekä kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta.

www.onemed.fi

#RFID #NFC #älyhylly #varastonhallinta #tunnistaminen #terveydenhuollon tarvikkeet #BetterKnowledge #OneMed #FENTEC

Kiinnostuitko älyhyllyratkaisuista tai RATKAISUISTA automaattiseen tunnistamiseen?

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä 010 841 0330 / sales@nullfentec.fi