Tapaa meidät Logistics & Distribution tapahtumassa 6.-7.11.2019

Tervetuloa tapaamaan meitä standillemme Logistics & Distribution 2019 tapahtumassa 6.-7.11.

Olemme mukana logistiikan huipputapahtumassa Logistics and Distribution 2019 tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 6.-7.11.2019. Tapahtuma esittelee tulevaisuuden suuntaukset ja logistiikka-alan uusimmat innovaatiot. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme 5b25 ja keskustelemaan millaisia ratkaistavia haasteita kohtaatte logistiikan tai jakeluketjun eri vaiheissa tai  omaisuudenhallinnassa.

Esittelemme HAAVI Platform -ratkaisun, joka on valmis RFID-pohjainen alusta helposti kustomoitavaan tiedonkeruuseen logistiikan, teollisuuden tai palvelualan prosesseissa. Älykkäät RFID-ratkaisumme auttavat automatisoimaan toimintoja ja tehostamaan tuottavuutta.

Logistics & Distributionissa katse on suunnattu tulevaisuuteen ja esittelyssä ovat:

  • Innovaatiot
  • Uudet tuotteet
  • Teknologiat
  • Ratkaisut tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseen
  • Tuoteturvallisuuden, joka myös samanaikaisesti alentaa kustannuksia

Logistics & Distributionissa palveluntarjoajat esittelevät uusimpia ratkaisujaan, alan huiput puhuvat trendeistä ja löydät inspiraatiota.  Tapahtuma tarjoaa ennennäkemättömän mahdollisuuden tavoittaa kaikki toimijat aina pakkauksen suunnittelusta sen myyntiin loppukäyttäjälle. Tapahtumakombossa ovat mukana Logistics & Distributionin lisäksi pakkaussuunnittelun erikoistapahtuma Packaging Innovations, pakkausalan huiput yhdistävä Empack ja kaupan alan tapahtuma Retail Experience Live.

Jos olet kiinnostunut älykkäistä RFID-ratkaisuista ja automaattisesta tunnistamisesta, ota meihin yhteyttä: sales [at] toptunniste.fi.

Asiakkaat -sivulta löydät ideoita ja tarinoita siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saamaan parempia tuloksia RFID:lla.