RFID / NFC -konferenssi 14.11.2019

Suomen suurin etätunnistustekniikan ammattitapahtuma RFID / NFC -konferenssi 14.11.2019

Suomen suurin etätunnistustekniikan ammattitapahtuma RFID / NFC -konferenssi järjestetään torstaina 14.11.2019
Aika: klo 9-16 | Paikka: Hilton Helsinki Airport Hotel, Vantaa

Konferenssin ohjelma on monipuolinen ja painottuu käytännön kokemuksiin. Tapahtuma tarjoaa eväitä, joiden avulla voit varmistaa oman yrityksesi toimintavalmiuden ja pysyt ajan tasalla mahdollisuuksista, joita RFID ja NFC tarjoavat.

Tapahtuma kerää vuosittain paikalle sekä palveluntarjoajat että teknologian hyödyntäjät. Tapahtuma on suunnattu potentiaalisille soveltajille kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikassa ja palvelutuotannossa, myynninedistäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Konferenssin puhujat käsittelevät aitoja haasteita, joita on ratkaistu etätunnistusteknologiaa hyödyntäen.

Toptunnisteen kumppaniyrityksen Black Donuts Engineering inc.’in Aki Nurminen kertoo tilaisuudessa, miten toteutimme RFID-pohjaisen eKANBAN-ratkaisun ja miten se tehostaa Saterexin rengastuotantoa. Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisätietoja: www.rfidlab.fi/rfidnfc-konferenssi-14-11-2019/ohjelma/

Löydät tapahtumasta myös Toptunnisteen standin, jossa demoamme RFID-ratkaisualustaamme HAAVI Platform’ia. Valmis ratkaisualusta helpottaa tiedonkeruuta logistiikan, teollisuuden ja palvelualan prosesseissa.

Miksi osallistua?

  • Saat ideoita, miten omat tuotteet ja palvelut digitalisoidaan ja saadaan keskustelemaan keskenään sekä toisten toimijoiden tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kanssa.
  • Oivallat RFID:n tuomat mahdollisuudet tosielämän case-esimerkkien avulla.
  • Opit, miten voit kehittää liiketoimintasi eri prosesseja ja saavuttaa kilpailuetua.
  • Koet uusimmat RFID- ja NFC-innovaatiot alan johtavilta yrityksiltä.
  • Jaat kokemuksia ja verkostoidut muiden alan toimijoiden sekä RFID-ammattilaisten kanssa.

Tervetuloa verkostoitumaan sekä saamaan ideoita ja kuulemaan, miten etätunnistustekniikkaa on hyödynnetty erilaisilla toimialoilla!

 

Jos olet kiinnostunut älykkäistä RFID-ratkaisuista ja automaattisesta tunnistamisesta, ota meihin yhteyttä: sales@nulltoptunniste.fi.

Asiakkaat -sivulta löydät ideoita ja tarinoita siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saamaan parempia tuloksia RFID:lla.