Haku päättynyt: Tuotantoassistentti

Osa-aikainen Tuotantoassistentti

Haku on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

Etsimme joukkoomme energistä tuotantoassistenttia hoitamaan taloushallinnon ja tuotannon tukitehtäviä osa-aikaisesti 3-5 päivänä viikossa.

Toimit Riihimäen tuotantoyksikkömme apuna. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat myynti- ja ostolaskujen käsittely, tilausvahvistukset ja ostotilausten tekeminen sekä saapuvan ja lähtevän tavaran toimituksiin liittyvät tehtävät, kuten vastaanotto, tarkastus ja kuljetusten sopiminen. Olet tarvittaessa apuna tuotannossa hoitaen kevyitä tuotannollisia tehtäviä. Hoidat myös yleisiä toimistotehtäviä ja tarviketilauksia.

Olet tärkeässä roolissa tuotannon hallinnollisten tehtävien sujuvuuden varmistamisessa. Toimit kontaktina tuotannon, taloushallinnon ja myynnin välillä. Työsi on itsenäistä ja tarkkuutta vaativaa. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla (Procountor, MS Office/Microsoft 365 + tiimityötä tukevat työkalut, kuten Teams) ja opettelet rohkeasti uusia järjestelmiä.

Persoonana olet hyvä tyyppi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja kyky organisoida niin omat kuin tuotannonkin työtehtävät tehokkaasti.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

  • Aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä osana tiimiä
  • Tuotannon tilaus- ja toimitusprosessien tuntemusta
  • Ymmärrystä laskutusprosessin etenemisestä ja aiempaa kokemusta Procountorista tai vastaavasta laskutusohjelmasta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja monikanavaisesti
  • Tarkkuutta ja kestävyyttä myös rutiinien hoitoon
  • Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Trukinajotaito katsotaan eduksi 😊

Tehtävä on aluksi osa-aikainen, mutta yrityksen kasvaessa roolia on mahdollista muuttaa hyvälle tyypille sopivaksi.

Hakuprosessia hoitaa Eezy Henkilöstöpalvelut, jonka kautta työskentelet ensimmäiset kuusi kuukautta vuokratyösuhteessa. Tavoitteena on vakinaistaa työsuhde kanssamme sen jälkeen. Haku on voimassa 7.3.2021 asti.

**

Me tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, positiivisen työilmapiirin kasvuyrityksessä sekä mukavat työkaverit ja tiimin tuen. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä töitä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Liiketoimintamme perustuu tiimimme osaamiseen ja haluun innovoida uutta. Kehitämme asiakkaillemme maailmanluokan RFID-pohjaisia älytiloja, jotka voidaan toteuttaa esimerkiksi kaappeihin ja kontteihin.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Eezy Henkilöstöpalvelut. Lähetä CV:si sähköpostitse osoitteella: oscar.smart@nulleezy.fi.

Lisätietoa työtehtävästä ja yrityksestä antaa:

Oscar Smart
+358 40 3075703

Esimerkkejä älytilaratkaisuista:

YaraCON 24/7 kauppapaikka (YouTube) >
Würth WüCON 24/7 varastoratkaisu (YouTube) >

Asiakkaat-sivulta löydät esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saamaan parempia tuloksia RFID:lla.