fence-690578_1920

Vartiointipalvelut tehostuvat NFC:lla ja reaaliaikaisella mobiiliraportoinnilla

SOL Turvallisuuspalvelut turvaavat asiakasyritystensä kiinteää ja irtainta omaisuutta. Vartioinnin tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä mahdollisia turvallisuusuhkia. Valvontaa tehdään erikseen sovittujen tarkastuskierrosten avulla alueella tai kiinteistössä. SOLilla haluttiin helpottaa ja nopeuttaa valvonnan raportointia sekä vähentää manuaalisissa kirjauksissa tapahtuvia inhimillisiä virheitä. Paperipohjaisesta raportoinnista haluttiin siirtyä reaaliaikaiseen mobiiliraportointiin.

Raportointiprosessi vartijalta aina asiakkaille asti sujuu nyt täysin sähköisesti mobiilisovelluksen avulla. Mobiiliratkaisu on integroitu SOLin järjestelmään, jolloin hälytyskeskus voi seurata kohteita reaaliaikaisesti.

#mobiiliraportointi    |    #automatisointi    |   #palveluprosessin digitalisointi 

Lue koko CASE alta >

RATKAISU
Älypuhelimet ja NFC-tunnisteet mobiiliraportoinnin työkaluiksi

Manuaalinen paperipohjainen raportointi korvattiin FENTECin (aiemmin Toptunniste) mobiililla NFC-ratkaisulla. Vartiointipalveluiden piiriin kuuluviin valvottuihin kohteisiin sijoitettiin asiakkaan tarpeiden mukaan koodattuja NFC-tunnisteita. Kun kohteesta vastaanotetaan kutsu, paikalle mennyt vartija raportoi käynnistään koskettamalla tunnistetta NFC-ominaisuudella varustetulla älypuhelimellaan. Raportti välittyy reaaliajassa SOLin hälytyskeskukseen.

Ratkaisu sisältää mobiilisovelluksen lisäksi ohjelmiston ja web-työkalut raporttien tarkasteluun ja ratkaisun hallintaan. Ratkaisu on integroitu asiakkaan järjestelmään, jolloin mm. SOLin hälytyskeskus voi seurata kohteita reaaliaikaisesti.

Aiempi aikaavievä jälkikäteisraportointi on nyt SOLilla historiaa kun raportit laaditaan helposti ja automaattisesti käyntien ohessa. Raportointiprosessi vartijalta esimiehille ja aina asiakkaille asti sujuu täysin sähköisesti mobiilisovelluksen avulla. Kirjausten automatisointi minimoi virheet ja tieto kulkee luotettavasti ja reaaliaikaisesti kaikille osapuolille. Työajansäästö kumuloituu läpi koko prosessin ja kenttätyön mielekkyys kasvaa.

Yritys
SOL Palvelut Oy

SOL on osaava ja innovatiivinen, kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. SOL Turvallisuuspalveluiden pääasiallisena tehtävänä on turvata asiakkaan kanssa yhteistyössä laadittujen ohjeiden mukaisesti yrityksen kiinteää ja irtainta omaisuutta. Valvontaa tehdään erikseen sovittujen tarkastuskierrosten avulla alueella tai kiinteistössä. Yleisiä aluevartiointitehtäviä ovat mm. avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset, hälytyslaitteiden päälle- sekä poiskytkennät ja hälytysajot.

www.sol.fi/palvelut/turvallisuuspalvelut/

#RFID #NFC #mobiiliraportointi #mobiilisovellus #automatisointi #tunnistaminen #BetterKnowledge #SOL #FENTEC

Kiinnostuitko mobiiliraportoinnista tai RATKAISUISTA automaattiseen RFID-tunnistamiseen?

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä 010 841 0330 / sales@nullfentec.fi