HeartSafe_v2

Älykäs NFC-metallitunniste auttaa lääkintälaitteiden
huollossa

HeartSafe® AED Locator on englantilainen yritys, joka tuottaa ja ylläpitää julkiseen käyttöön tarkoitettuja defibrillaattoreita. Suuri osa laitteista sijaitsee ulkotiloissa.

Helpottaakseen lääkintälaitteiden huoltoa, HeartSafe kaipasi säänkestävää ja helposti ylläpidettävää ratkaisua. Laitteiden toiminnan raportointi hälytyspalveluun tuli toimia helposti ja reaali-aikaisesti.

#mobiiliraportointi    |    #lääkintälaitteiden huolto    |   #NFC-metallitunniste

Lue koko CASE alta >

RATKAISU
Reaaliaikainen mobiiliraportointi takaa laitteiden toimintavarmuuden

Säännöllinen julkisten defibrillaattoreiden toimivuuden ja valmiuden raportointi on tärkeää palveluiden tuottajalle hätätilanteiden hoidossa. Laitteiden huoltopalveluiden raportointia varten kustomoitiin älykäs NFC-tunniste. Yhdistetyssä NFC- ja QR-tunnisteessa on suojaava kerros kestämään vaihtuvia sääolosuhteita ja eristekerros, joka mahdollistaa tunnisteen kiinnittämisen metalliseen HeartSafe®-kaappiin. Tunnisteen avulla defibrillaattorin huoltohenkilökunta tekee huoltoraportin helposti tunnistamalla kaapissa olevan tunnisteen NFC-ominaisuudella varustetulla älylaitteella. Raportti on reaaliaikaisesti keskuksen nähtävissä. Mobiiliraportointi säästää työaikaa ja vähentää inhimillisiä virheitä kirjauksissa.

Käyttämällä innovatiivista ja kehittynyttä NFC-teknologiaa HeartSafe®-kaapit tarjoavat nopeimman mahdollisen avun äkillisen sydänpysähdyksen yllättäessä. HeartSafe®-kaappien säännöllinen toimintavarmuuden tarkistaminen ja tämän raportointi ovat elintärkeitä. Tieto, että defibrillaattori on käyttövalmis ja toimiva, on niiden toiminnan ehto.

Defibrillaattori eli sydäniskuri on laite, jolla sydänpysähdystilanteessa pyritään poistamaan sydämen pysäyttänyt haitallinen rytmihäiriö antamalla elvytettävälle hoitava tasavirtasähköisku.

 

Yritys
HeartSafe® AED Locator

HeartSafe® AED Locator on englantilainen yritys, joka on sitoutunut edistämään helppokäyttöisten ja helposti saatavilla olevien defibrillaattoreiden saavutettavuutta maanlaajuisesti.

www.heartsafe.org.uk

#RFID #NFC #tunnistaminen #mobiiliraportointi #lääkintalaitteet #huoltopalvelut #BetterKnowledge #HeartSafe® #FENTEC

Kiinnostuitko automaattisen tunnistamisen TUOTTEISTA tai RATKAISUISTA?

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä 010 841 0330 / products@nulltoptunniste.fi