Fazer_mobiiliraportointi_s

Mobiiliraportointia RFID:llä makeutettuna

Fazer Makeiset halusi kehittää henkilöstönsä työmatkaraportointia paperipohjaisesta kilometrien ja muiden matkakulujen kirjaamisesta digitaaliseen suuntaan. Raportointi oli aiemmin hyvin manuaalista ja vaati paljon työtä useassa käsittelyprosessin vaiheessa.

Toiveena oli saada aikaleima ja kirjaukset matkakuluista sähköisesti. Tietojen haluttiin siirtyvän reaaliaikaisesti Web-pohjaiseen työkaluun työnjohdon käyttöön ja hyväksyttäväksi. Lisäksi raportointitiedot tuli välittää osaksi toiminnanohjausjärjestelmää mm. palkanlaskentaan. Haaste ratkaistiin toimintaa tehostavalla RFID-järjestelmällä ja mobiiliratkaisulla.

#mobiiliraportointi    |    #automatisointi    |   #prosessin digitalisointi 

Lue koko CASE alta >

RATKAISU
RFID:lla paperipohjaisesta raportoinnista mobiilidataan

Työmatkaraportointi toteutettiin RFID-pohjaiselle Trikker Service -alustalle. Henkilökunnalla on käytettävissään raportointiin matkapuhelinratkaisu, NFC-tunnisteet sekä web-käyttöliittymä. Raporttien tekeminen tapahtuu osana työpäivää ja tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti linjaorganisaation käyttöön. Raporttien hyväksynnän jälkeen tiedot siirtyvät automaattisesti Fazer Makeisten Cognos-tietojärjestelmään.

Liikkuvaan työhön kuuluu väistämättä työtehtävien, matka-ajan, kilometrien ja päivärahojen raportointi ja työmatkakulujen korvaaminen. Monimutkainen raportointi ei sovi tähän yhtälöön. Raportoinnin ja kirjausten tulee tapahtua helposti ja yksinkertaisesti ilman paperipinoja, automaattisesti ja työn ohessa.

NFC-ominaisuudella varustettuja älypuhelimia ja NFC-tunnisteita hyödyntävä Trikker Service on ideaalinen ja nopea tapa raportoida työmatkojen kilometrit ja matkoihin kulunut aika sekä toimenpiteet eri kohteissa. Ratkaisu koostuu asiakaskohtaisista ominaisuuksista ja standardoidusta järjestelmäalustasta, jonka ansiosta käyttöönotto on nopeaa ja kustannustehokasta. Yritys saa tehokkaan, juuri sille optimoidun ratkaisun vaivatta, avaimet käteen -periaatteella.

Yritys
FAZER-konserni ja FAZER Makeiset

Fazer-konserni sai alkunsa vuonna 1891 perustetusta perheyrityksestä, kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsinkiin. Fazer keskittyy kuluttajatuotteisiin neljällä liiketoiminta-alueella: Fazer Leipomot, Fazer Makeiset, Fazer Lifestyle Foods ja Fazer Retail. Suomen johtavana makeisvalmistajana Fazer on luotettava ja arvostettu brändi. Fazerilla on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä.

www.fazergroup.com/fi

#RFID #NFC #mobiiliraportointi #automatisointi #etätunnistaminen #BetterKnowledge #Fazer #FENTEC

Kiinnostuitko mobiiliraportoinnista tai RATKAISUISTA automaattiseen etätunnistamiseen?

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä 010 841 0330 / sales@nullfentec.fi