FENTEC 24/7 Shelf

FENTEC 24/7 Shelf - Enemmän tehokkuutta teollisuuden ja logistiikan prosesseihin

FENTEC 24/7 Shelf on älyhyllyratkaisu, jolla voidaan ohjata satoja tuotenimikkeitä automaattisesti. FENTEC 24/7 Shelf älyhyllyratkaisulla saadaan nopeutettua prosesseja ja tehostettua varastonhallintaa. Materiaalin saatavuus varmistuu, mikä tarkoittaa tuottavuuden parantumista. Automaattinen tunnistaminen vähentää manuaalista työtä ja virheitä. Älyhyllyn avulla varastosaldojen seuranta, inventointi ja tuotteiden tilaus on automatisoituna nopeaa ja jopa reaaliaikaista.

TOIMINNALLISUUS

FENTEC 24/7 Shelf tarjoaa käytössä automaattisen tuotteiden tunnistamisen. Tarvikkeita sisältävän laatikon RFID-tunniste luetaan, kun tyhjä laatikko laitetaan palautushyllylle. Älyhylly tunnistaa milloin laatikko vaatii täydennystä, ja tilaus uusista tuotteista lähtee automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmään tai muuhun tietojärjestelmään. FENTEC 24/7 Shelf älyhyllylle voidaan asettaa hälytys tuotesaldojen perusteella. Se varmistaa tuotteiden saatavuuden juuri oikeaan aikaan.

YHDISTETTÄVYYS

FENTEC 24/7 Shelf -hyllyratkaisu voidaan liittää asiakkaan tietojärjestelmiin, kuten tuotannonhallintajärjestelmään ERP’iin. Tämä mahdollistaa automaattisen tuotteiden tilauksen varastosta suoraan tilausjärjestelmään, kun asetettu saldoraja hälyttää.

EDUT

FENTEC 24/7 Shelf -ratkaisu tarjoaa älykkään palvelun tuotteiden ja pienten esineiden hallintaan tuotantoympäristöissä. FENTEC 24/7 Shelf on helposti sovellettavissa eri liiketoimintasektoreille. Lue lisää eduista alta.

Automatisoitu tuotteiden ja varaston hallinta moninkertaistaa tehokkuuden
  • Mahdollisuus hallita jopa satoja tuote-nimikkeitä
  • Prosessit nopeutuvat ja varastonhallinta paranee
  • Tuotteiden saatavuus varmistuu, oikea tuote oikeaan aikaan
  • Automaattinen ja reaaliaikainen tuotteiden tilaus
  • Inhimilliset virheet ja viiveet jäävät pois, kun manuaalinen työ vähenee
  • Tuotannonhallinta paranee asiakkaan tietojärjestelmiin välitetyn datan avulla
Suunnitellaan yhdessä liiketoimintaasi parhaiten tukeva älyhyllyratkaisu.
Ota yhteyttä 010 841 0330 tai jätä soittopyyntö!